Kategorier
Event Movement Utbildning

Utbildning en succé

Utbildning inför sommarens Movement blev en succé

Movement är en social rörelse ledd av ungdomar. Det handlar om hälsa och kultur. Movement gör det möjligt att barn och ungdomar gör stadens offentliga rum till sina egna. Det behövs flera inkluderande platser.

 

Tisdag 7 juni kl 17:30 samlades 20-tal ledare och arrangerande föreningar för en gemensam kick off och utbildning i Sjumilahallen.

Innehållet i utbildningen var bland annat bakgrund, syfte, mål och värdegrund för Movement. Deltagarna fick även tillsammans diskutera de olika roller som kommer att behövas, förtroendeskapande bemötande, roligt innehåll för sommarens event och hur alla tillsammans kan hjälpas åt för att skapa en bra upplevelse för deltagande barn och ungdomar som besöker Movement.

Utbildningen var obligatorisk för alla deltagande ledare och arrangörer som ska vara med och skapa magi under Movement.

 

Shahla Mikaniki – projektledare Movement, shahla@vhbasket.se, 076-344 30 94.

Dennis Franco – ansvarig utgivare för ungdomsredaktionen som är den läs- och skrivfrämjande delen av Movement.

Faktaruta:
Vi som arrangerar Movement är Socialförvaltningen Hisingen tillsammans med Västra Hisingen Basket och fler samarbetspartner inom näringslivet, föreningslivet och offentlig sektor.

 

2 svar på ”Utbildning en succé”

Hej Ali, tack för att du var med och bidrog till att utbildningen blev så bra! Tack för alla kola inspel och energi du tillförde.

Sommaren kommer att bli superbra, tillsammans skriver vi historia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *