Bli ledare

Ledarna är föreningens viktigaste tillgång.

 

Att vara ledare innebära olika saker;

Coacha lag, vidareutbilda dig som tränare, utbilda dig till domare och matchsekreterare, bli lagförälder eller arbeta med styrelsefrågor i ett av våra utskott. Som ledare i Västra Hisingen Basket kan du förutom att bli basketcoach, arbeta som projektledare, aktivitetsledare (för både sociala och sportsliga ändamål), mentor, läxhjälpare, workshop-ledare bland annat. Är du intresserad av styrelseuppdrag finns det möjlighet att få utbildning för bli styrelseledamot.

Föreningen drivs av engagerade människor som är villiga att stödja föreningens syfte, mål och vision. Vill du bli ledare i klubben och ge ungdomarna en möjlighet att utvecklas, samtidigt som du själv utvecklas?

 

Vi söker dig med följande egenskaper

Du är engagerad, vill leda och utbilda ungdomar och brinner för fysiska aktiviteter såsom basket, idrott, lek och sociala aktiviteter.
Är eller vill bli förebild för ungdomar, vill göra skillnad och skapa bra utvecklingsmiljöer för barns idrottande.
Du är idrottsintresserad och är aktiv själv med någon form av träning eller idrott.
Har goda svenskkunskaper i tal och skrift.
Som person tar du eget ansvar och tycker om att samarbeta.

Det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse av flickors empowerment och aktiv livsstil. Vi ser gärna kvinnliga sökanden, med tanke på jämställdhet i organisationen. Meriterande om du kan fler språk.

Hos oss får du den utbildning och det stöd och verktyg du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Förutom utbildning så erbjuder vi mentorskap och handledning för att vi tillsammans ska kunna växa och ta nästa steg. Du får även tillgång till många kompetenta kollegor, du får delta i workshops och regelbundna coachträffar.

Vi arbetar med en tydlig värdegrund och etisk policy.

Hos oss får du tillgång till värdefulla verktyg för att kunna göra ett bra jobb och utvecklas i ditt ledarskap.

Bli ledare nu!