Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ordförandeträff Biskopsgården

2021-05-26 @ 16:00 18:30

Inbjudan till Ordförandeträff Biskopsgården med Västra Hisingen Basket

Nu kraftsamlar vi ytterligare för att tillsammans skapa positiv förändring i Biskopsgården!

Västra Hisingen Basket har nu glädjen att bjuda in till en serie kreativa och inspirerande workshop tillsammans med RISE, Research Institute of Sweden.

Syftet med workshopen är att redogöra för Collective Impact som utvecklingsmetod och bjuda in till samskapande för att utveckla Biskopsgården.

Målet är formulera ett gemensamt mission statement för kommande utvecklingsarbete och tillsammans arbeta fram de bästa sätten för samverkan. Vilken struktur är önskvärd och vilka arbetssätt är lämpliga? Syftet är hitta en bra plattform för vidare samarbete för att utveckla Biskopsgården. Det ska vara enkelt att ansluta sig till samverkansgruppen som förening, företag, förvaltning eller privatperson. Tillsammans skapar vi innehållet och strukturen för Collective Impact.

Målgruppen är ordföranden i alla föreningar som vill bidra till att utveckla Biskopsgården.

Välkommen att bidra!

Gratis Kostnadsfritt evenemang


Kommande workshop

Del 3: Governence & Action

1 juni 2021, kl 16-18
Del 3 i serien handlar om styrning och handling. Hur kan Collective Impact på bästa sätt styras för att upp syftet och hur kan initiativ från intressenter tas om hand?

Läs mer och anmäl dig

Collective Impact: Avsiktsförklaring (”del 4”)

15 juni 2021, kl 16-18
Del 4 är en nyinsatt workshop som handlar om att ingå avtal. Organisationer, föreningar, företag och privatpersoner som vill fortsätta arbeta att utveckla Biskopsgården i ett Collective Impact har nu möjlighet att ansluta sig via ett avtal för gemensam samverkan.

Anmäl dig här

Västra Hisingen Basket

Ali Tabrizi, 0703103304

Visa Arrangör-webbplats

RISE, Research Institute of Sweden

Lovisa Vildö, 070 329 57 85

Visa Arrangör-webbplats